Кралски източник разкри приятелските черти на личността, които направиха принцеса Шарлот много

...
Кралски източник разкри приятелските черти на личността, които направиха принцеса Шарлот много
Коментари Харесай

Кралски източник разкри защо принцеса Шарлот е обожавана в училище

Кралски източник разкри другарските черти на личността, които направиха принцеса Шарлот  " доста известна " в нейното учебно заведение. 

Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям, 10-годишният принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишният принц Луис са излизали по-често на обществени места с родителите си през 2023 година

По-специално Шарлот притегли вниманието на обществеността със своя зрял метод към кралския живот и от дълго време е хвалена за метода, по който оказва помощ да държи двамата си братя под надзор и да се придържа към кралския протокол когато и да е, написа HELLO!. В учебно заведение обаче тя е единствено една от ученичките и другите деца я „ обожават ”.
 Принцеса Шарлот Принцеса Шарлот Снимка: Getty Images
„ Шарлот е толкоз блага и гостоприемна и другите деца я обожават “, сподели източник пред изданието.

Установено е, че единствената щерка на принца и принцесата на Уелс е блага с по-малките деца и е „ доста известна “ в учебното заведение си Ламбрук.

Освен че Шарлот е известна в учебно заведение, източникът разкрива, че Джордж и Луис също имат доста другари.

„ Те са страхотни деца. Джордж наподобява също като положително момче, а дребният Луис просто има толкоз доста сила “, признава вътрешен човек.
 Принцеса Шарлот Принцеса Шарлот Снимка: Getty
Принц Уилям и брачната половинка му от дълго време са възхвалявани за техния " на практика " метод към родителството, като двойката работи интензивно, с цел да предотврати съперничеството сред братя и сестри и да отгледа своите наследници във допустимо най-нормална среда.
 Принцеса Шарлот Принцеса Шарлот Снимка: Принцът и принцесата на Уелс/инстаграм
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР